Ilić: Gore je bilo za vreme DS nego SNS!

Autor: Republika

Vesti

14.09.2019

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Državnog veća tužilaca, ujedno i zamenik republičkog javnog tužioca Goran Ilić, priznao je da je pravi pritisak na pravosuđe u stvari postojao u vreme Demokratske stranke, kada su Boris Tadić, Dragan Đilas i njihovi poslušnici pokušali da, pošteno govoreći, istrebe pravo i pravdu na ovim prostorima i da otpuste sve sudije i tužioce koji im nisu bili odani.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Goran Ilić

Ilić je, naime, dao intervju za Ekspres, i na pitanje novinara kada je bio najveći pritisak na pravosuđe - za vreme DS ili SNS, Ilić je odgovorio:

- Za vreme reforme pravosuđa 2009. godine jedna trećina sudija i tužilaca se obrela na ulici bez ikakvog obrazloženja. Verujem da je za većinu sudija i tužilaca u Srbiji taj period najgori u njihovom profesionalnom životu. Verujem da bi takav bio i odgovor većinE u tužilaštvu i sudovima, kada govorimo o reformi pravosuđa 2009. godine i period nakon toga. Čini mi se da je posle promene vlasti 2012. godine pritisak na pravosuđe opao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading