Goran Ješić poručio Bošku Obradoviću: Ko si ti da u ime moje stranke odbijaš pregovore sa EU?!

Autor: Republika

Vesti

19.09.2019

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ješić vrlo često oštro reaguje na pojedine poteze lidera Saveza za Srbiju. On bez dlake na jeziku govori ono što misli, a kako su nepromišljena delovanja opozicije brojna, skoro svakog dana šokiran novim besmislenim izjavama, reaguje na svom tviteru.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Ješić je u novom tvitu izrazio zgranutost zbog činjenice da Boško Obradović može uopšte da zastupa stav Demokratske stranke i to ni manje ni više nego po pitanju evrointegracija, što je apsurdno!

On je napisao da ne može da veruje da se takve stvari dešavaju i da je bilo logično da će Obradović da odbije predlog Evropske unije da se pregovori nastave u oktobru.

Najnoviji primer je još jedan dokaz da se u Savezu za Srbiju ne zna ko pije, a ko plaća i da su sve češći veliki pehovi lidera opozicije koje im mnogi ne praštaju. Takvo stanje rezultat je beskrupulozne borbe za vlast i fotelje, a ne uravnotežene politike i zastupanja jasno određenih ideja i ciljeva.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Miki

19.09.2019 06:59

Obradović se utrkuje sa Đilasem za mesto samoprozvani lider opozicije.

tale

19.09.2019 06:59

eto to je vaš problem...razjedinjeni, bez plana i programa

sanja

19.09.2019 07:04

Izgleda da je neko prespavao na času :)

Marko

19.09.2019 07:07

opasan razdor u opoziciji