Radulović osudila pretnje Vesiću: Neće nas ućutkati Đilasovi vandali!

Autor: Republika

Vesti

22.09.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skandalozan je nivo vandalizma i huliganstva koji dostižu postupci tzv. Saveza za Srbiju, dirigovani i naređeni od njihovog vođe Dragana Đilasa", kaže zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Radulović

- Nakon nasilnog upada u zgradu RTS-a, okupiranja zgrade Rektorata sa "studentima", gnusnih i nedopustivih pretnji ženama, ludilo Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika se ne zaustavlja.

Skup huligana u organizaciji Branka Miljuša, glavnog Đilasovog operativca, sa svojom ekipom ispred zgrade zamenika gradonačelnika Gorana Vesića prevazilazi sve granice razumnog ljudskog ponašanja.

Jasno mi je da se bore protiv istine o Đilasovim malverzacijama, koje zamenik gradonačelnika Goran Vesić hrabro svakodnevno iznosi, ali pretnje Đilasovog poltrona Miljuša su za najoštriju osudu.

Ne samo da su se usudili da okupiraju stambenu zgradu u kojoj gospodin Vesić živi, već i pozivaju na linč njega i njegove porodice, pokušavajući da ga uplaše i ućutkaju.

RepublikaFoto: Republika
Branko Miljuš sa pristalicama

Pružam punu podršku zameniku gradonačelnika Goranu Vesića za predanu službu Gradu Beogradu, kao i za hrabru svakodnevnu borbu da građani Beograda čuju istinu o Đilasovim nedelima i bahatim postupcima prema budžetu Grada Beograda, a sve u cilju punjenja njihovih ličnih džepova.

U moje ime i u ime svih hrabrih žena koje se ne boje da govore istinu o tajkunu Đilasu, njegovim aferama i malverzacijama, kao i dugovima koje je ostavio Gradu Beogradu poručujem im da nas neće ućutkati i pozivam javnost da reaguje i osudi vandalizam i huliganstvo Đilasovih siledžija - ističe Andrea Radulović, zamenik predsednika Skupštine grada Beograda i član Glavnog odbora SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
ceca

22.09.2019 14:06

Djilasovi vandali su nemocni.

ceca

22.09.2019 14:07

Ludilo Saveza za Srbiju i njihovih istomisljenika se nastavlja.

Miki

22.09.2019 14:11

Radulovic je rekla sustinu, da se grupa huligana i nasilnika okupila ispred Vesiceve zgrade, maltretirajuci sve stanare zgrade, vreme je da nadlezni organi reaguju.

Ana

22.09.2019 14:30

Niko se nece uplasiti Djilasovih huligana.