Kolinda, zašto lažeš?! Hrvatska predsednica tvrdi da nije razgovarala sa Dačićem, ova fotografija je demantuje

Autor: Republika

Vesti

24.09.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović demantovala je da se sastala sa šefom srpske diplomatije i prvim potpredsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem u Njujorku. Rekla je to Kolinda i masno slagala.

RepublikaFoto: www.unmultimedia.org
Kolinda i Dačić

Kabinet predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović saopštio je da u Njujorku nije održan bilateralni sastanak sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

- Hrvatska delegacija je srpsku srela na hodniku, kao i desetine drugih. Ako predsednica nekog pozdravi, to nije bilateralni sastanak - komentar je iz Kabineta predsednice na saopštenje srpskog Ministarstva spoljnih poslova.

Sastanka nije bilo niti je u planu, dodaju iz Kabineta predsednice Hrvatske.

 

 

Međutim zvaničan sajt Ujedinjenih nacija demantuje predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.

Naime, na samom početku video snimka koji je objavljen na Ist Riveru vidi se kako Kolinda Grabar Kitarović i Ivica Dačić razgovaraju u sali, a ne u hodniku. Svo vreme "stražu" im pravi hrvatski ministar.

U sali dok su Dačić i Kitarevićeva razgovarali bili su i Donald Tramp, Majkl Pompeo, Majk Pens, Gutijere i ostali svetski zvaničnici, te se nikako ne može reći da je ovaj sastanak bio u hodniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading