Niko neće da bude lider "Dosta je bilo": Mole Radulovića da se vrati

Autor: novosti.rs

Vesti

27.09.2019

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni posle skoro godinu dana i čak tri izborna ciklusa ponovo nije pristigla nijedna kandidatura za funkciju lidera "Dosta je bilo".

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Saša Radulović

Zbog toga je aktuelna predsednica Branka Stamenković produžila rok za prijavljivanje za pet dana, odnosno do 29. septembra u ponoć. Istovremeno, ona, kako je saopšteno iz DjB, "strpljivo radi na tome da vrati Sašu Radulovića na mesto predsednika", a na zahtev brojnih članova i simpatizera DJB.

Izbori za predsednika stranke treba da se održe 19. oktobra, ali nema zainteresovanih za ovu poziciju, što je bio slučaj i prilikom prethodna dva neuspela pokušaja izbora šefa DJB u decembru 2018. i februaru 2019.

Stamenkovićeva je u četvrtak poručila da je po treći put pokrenula apel koji je dosad već potpisalo više od 70 odsto članova i više od 70 odsto delegata DjB, kao i da je angažovala celu organizaciju da ubedi svog osinivača da napusti svoju lagodnu poziciju predsednika programskog saveta stranke i ponovo preuzme odgovornost.

- DJB i Srbija to očekuju od njega. Članstvo je ipak uvereno da je za dalji razvoj i napredak mlade organizacije kakva je DJB od suštinske važnosti da se njen osnivač ponovo prihvati liderske odgovornosti - kaže Stamenkovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading