Rada Trajković tvrdi da su joj nudili snimak ubistva Olivera Ivanovića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.10.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković je izjavila da je ponovo dala iskaz u kosovskom Specijalnom tužilaštvu u vezi sa svojim navodima da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/Z.ŽESTIĆ
Rada Trajković / Oliver Ivanović (okvir)

Trajković, kandidat koalicije "Sloboda" na predstojećim izborima na Kosovu, za N1 je rekla da je tužiocu iznela sva saznanja. Ona nije navela ko joj je nudio snimak ubistva, a u izjavi za N1 je navela i da "se priča" da je snimak "predat nekome iz Vlade Srbije".

Nije, međutim, objasnila ni na šta misli kada kaže da "se priča", ni koliko su relevatni "izvori" koji stoje iza tih "priča", a dodaje da ne može da potvrdi verodostojnost takvih navoda.

Trajković je u skladu sa svojom politikom koja je protivna interesima Republike Srbije još jednom dokazala da tvrdnjama koje su neosnovane i na nivou "rekla-kazala" ruši ugled svoje zemlje i ugrožava stabilnost ionako narušenih odnosa Srba i Albanaca.

Spremna je, kazala je, da se odazove i na poziv Specijalnog tužilaštva Srbije, ukoliko, kaže, do takvog poziva dođe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading