Dobri odnosi Srbije i Turske, posebno u oblasti BEZBEDNOSTI

Autor:

Vesti

03.10.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Turske Tanžu Bilgičem o nastavku saradnje dveju zemalja u oblasti unutrašnjih poslova.

Foto: MUP Srbije
Stefanović s ambasadorom Turske

Oni su ocenili da su bilateralni odnosi Srbije i Turske dobri u svim oblastima, a posebno u  oblasti bezbednosti. 

Ministar Stefanović rekao je da je saradnja dveju zemalja poslednjih godina u snažnom usponu i istakao uverenje da će ona u narednom periodu biti još intenzivnija, naročito kroz investicije i privrednu saradnju. 

Foto: MUP Srbije

Tema sastanka bila je i dalja saradnja dveju policija u oblasti borbe protiv terorizma, ilegalnih migracija i organizovanog kriminala. 

Foto: MUP Srbije

Ambasador Bilgič istakao je pozitivne rezultate saradnje srpske i turske granične policije i tim povodom se zahvalio ministru Stefanoviću na naporima koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova uložilo kako bi se turski građani koji dolaze turistički u našu zemlju ili tranzitiraju kroz nju osećali što bezbednije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading