Sarapa o Mariću: Duhoviti iskorak u diskusiji pretočen je u priču o nacionalnoj mržnji

Autor:

Vesti

05.10.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i voditelj TV Pink Predrag Sarapa oglasio se povodom hajke na Milomira Marića u kojoj ga optužuju da širi nacionalnu mržnju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Predrag Sarapa

- Kolega Marić sigurno nije imao nameru da vređa, a loša interpretacija toga što je rekao jedva je dočekana od onih koji motre i čekaju da uradimo nešto za šta bi se što pre nakačili. Duhoviti iskorak u diskusiji pretočen je u priču o nacionalnoj mržnji, što je sasvim netačno - rekao je za srpski telegraf Predrag Sarapa.

Podsećamo, Milomir Marić moraće da odgovara na pitanje Višeg javnog tužilaštva zbog uvrede koje je izrekao o profesoru Filozofskog fakulteta Danijelu Sinaniju. Komentar o poreklu profesora Sinanija bio je povod da se istraga o Mariću pokrene i na vanrednoj sednici Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), dok iz Stranke sloboda i pravda Dragan Đilasa i Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića traže žestoku kaznu za glavnog urednika televizije Hepi. Istovremeno, osude su stigle i od javnih ličnosti, dok se na društvenim mrežama gotovo utrkuju ko će osuditi i tražiti goru kaznu za Marića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Knez

05.10.2019 08:46

Sada će da optuže Sarapu da podržava Marića.

Slavko

05.10.2019 09:38

Ko god brani Marića, isti je kao i Marić. I ja ga branim. Pravda za Marića!