Vučić najavio posetu Kosovu i Metohiji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.10.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije večeras rekao kada će tačno posetiti Kosovo i Metohiju, ali je naglasio da će to učiniti onda kada njegova poseta ne bude predstavljala bilo kakva problem za Srbe, posebno one južno od Ibra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Na pitanje kada će posetiti Kosovo, Vučić je na konferenciji za novinare po završetku izbora na KiM rekao: - Računam da to više neće da bude zabranjena teritorija za dolazak Srba. Čim budem razumeo, da ne bih izazvao bilo kakve probleme za Srbe južno od Ibra, eto mene na Kosovu da razgovaram, da vidim šta smo uradili i šta je to što moramo da uradimo u narednom periodu -.

Posebno se zahvalio Srbima južno od Ibra, jer su imali hrabrosti da glasaju na ovakav način. - Hoću da kažem jedno ogromno hvala ljudima u Goraždevcu, Hoči, Plemetini, Prilužju, Babinom mostu, Kosovu polju, svuda koji su u teškim uslovima glasali na ovakav način.. da su imali hrabrosti i petlje da pokažu koliko vole svoju zemlju i da niko ne može da im zabrani da se njihova zemlja, njihova držva zove Srbija - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Boza

06.10.2019 21:09

Bice to veoma bitna poseta.Svaka cast.

Iki

06.10.2019 21:33

Нормално је да председник обиђе свој народ!

Milina

07.10.2019 05:33

Predsednik Vučič će obići Srpski narod kada bude najbolje vreme. Normalno da predsednik Vučić želi dda priča sa svojim narodom na KiM.

Dara

07.10.2019 06:21

Srbi na KiM će biti počastvovani dolaskom predsednika Vučića na njihove prostore. Značiće puno.