VULIN BEZ PARDONA O ALJBINU KURTIJU: Kada pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ, oni me demantuju

Autor: Tanjug

Vesti

07.10.2019

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin večeras je izjavio da je Aljbin Kurti život posvetio stvaranju "velike Albanije" i mržnji prema Srbima i da on neće Srbe sa Srpske liste u "kosovskoj vladi", već "privatne" Srbe, koji su dobri samo njemu i Draganu Ðilasu.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Kada god pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ oni me demantuju. Aljbin Kurti je život posvetio stvaranju velike Albanije i mržnji prema Srbima i Srbiji. Jedini veći ološ od njega su Srbi u Beogradu koji pokušavaju da ga prikažu kao novog čoveka - rekao je Vulin komentarišući izjavu Kurtija da ministar iz srpske zajednice u "kosovskoj vladi" ne mora da bude sa Srpske liste.

Vulin je istakao da kurtiju nije mržnja nova, niti je on novi čovek.


- Kurti neće Srbe sa Srpske liste, on hoće privatne Srbe, one koji su dobri samo njemu i Ðilasu. Ološ koji je vređao maloletnu ćerku predsednika Vučića mrzi Srbe zato što postoje, on hoće celovito Kosovo bez Srba. Neće da pregovara osim o nezavisnosti. Ako je tako, može odmah da se pozdravi sa nezavisnošću, to neće dočekati - poručio je Vulin u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading