(VIDEO) Vučić, Brnabićeva, Zaev i Rama prošetili ulicama Novog Sada

Autor: Tanjug

Vesti

09.10.2019

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade, Ana Brnabić, prošetali su večeras novosadskim ulicama sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevim i Edi Ramom.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Srpski funkcioneri upoznali goste sa Novim Sadom

Vučić i Brnabić su prethodno priredili večeru za dvojicu premijera, koji su ranije danas doputovali u Beograd, odnosno Novi Sad.

Video snimak šetnje novosadskim ulicama četvoro zvaničnika Srbije, Severne Makedonije i Albanije, objavljen je na zvaničnoj instagram stranici srpskog predsednika.

Zaev i Rama doputovali su u Beograd, odnosno Novi Sad, na inicijativu predsednika Vučića, gde će sutra biti održan trilateralni sastanak.

View this post on Instagram

Predsednik Vučić o značaju susreta u Novom Sadu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Na tom sastanku glavna tema razgovora biće predlog srpskog pedsednika o ustanovljavanju "malog Šengena".


Cilj tog predloga je bolje povezivanje tržišta žemalja regiona i uklanjanja barijera u poslovanju i slobodnijem protoku robe, ljudi, usluga i kapitala na tržištu koje obuhvata 20 miliona ljudi.

Dosadašnja iskustva su, naime, pokazala da kamioni sa robom na graničim prelazima između zemalja regiona čekaju duže od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading