SNS pita SZS: Kako se obogatio Đilas?!

Autor: Republika

Vesti

12.10.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) ocenio je kao besmislena saopštenja opozicionog Saveza za promene (SzS) i kao pokušaj da se lažima "skrene pažnja sa najvažnijeg pitanja" - kako je njegov lider Dragan Ðilas stekao višemilionsko bogastvo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

- SzS bi, umesto besmislenih saopštenja i izjava, konačno mogao da odgovori zašto je njihov šef Dragan Đilas lagao da je bogatstvo stekao u Češkoj. Umesto izliva mržnje i napada, neka kažu kako je moguđe da je Đilas svoje bogatstvo uvećao za višemilionski iznos dok je bio direktor Narodne kancelarije, ministar i gradonačelnik, a građane doveo na rub egzistencije - kaže se u saopštenju beogradskog SNS.

- Jasno je da je Đilasu, Jeremiću i Obradoviću, ministar Stefanović trn u oku zbog rezultata koje ostvaruje ministarstvo na čijem je čelu, jasno je da tom kriminalnom savezu ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala i da lažima pokušavaju da skrenu pažnju sa najvažnijeg pitanja - kako Đilasa nije sramota što se obogatio pljačkajući građane Srbije - ističe SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Vladimir

12.10.2019 15:49

Đilasovi saborci iz SzS sigurno neće odgovoriti kako se on obogatio,jer ako propevaju mogu doživeti oštre sankcije.

Jana

12.10.2019 16:19

Bas me zanima kako se on to obogatio.

Zara

12.10.2019 17:19

Kako li se on obogatio?

Hedona

12.10.2019 17:31

Dragan Đilas je bio u sukobu interesa, a to znači da je svoju javnu funkciju koristio za bogaćenje i njegov biznis.