Vučić zabrinut zbog razvoja situacije na Kosovu: I Srbi sede u izbornoj komisiji, pa nijedan nije dobio nikakvu alergiju

Autor:

Vesti

14.10.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma zabrinut zbog razvoja situacije na Kosovu i Metohiji i ocenio da bi svaki pokušaj "ukidanja" Srpske liste mogao da ostavi katastrofalne posledice na odnose Srba i Albanaca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Vučić

Vučić se na prvom mestu osvrnuo na koverte iz Srbije koji su navodno bili zatrovani.

- Smešna priča za malu decu koji je neki kreten smislio. Ovo im je jedan od poslednjih poziva da se urazume i ponašaju civilzovano. Nemojte da izmišljate priče, i Srbi sede u izbornoj komisiji pa nijedan nije dobio nikakvu alergiju - rekao je Vučić.

- Moja molba prištinskoj strani da se urazumi. Samo želim da shvate da ukidanje demokratije ne vodi ničemu - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije je ranije danas upozorio, posle najnovijih manipulacija Prištine i pretnji ukidanjem Srpske liste, na veoma loš razvoj događaja i pozvao zapadne partnere i Prištinu da "se urazume" kako bi se izbegla katastrofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Igor

14.10.2019 11:35

Čudna neka alergija Albanaca...... biće da je na ćirilicu !

Mira

14.10.2019 11:39

Ovo što Albanci pokušavaju da urade je smešno. Neka prihvate dostojanstveno izbornu volju naroda,a ne da se služe ovakvim jeftinim trikovima.

Marko

14.10.2019 11:40

Srbi ce uvek biti jedinstveni i borice se protiv Albanaca.

Teodora

14.10.2019 13:34

Količine izgovorenih laži i gluposti od strane Albanaca nemerljive su... Igraju se vatrom i vrlo preteruju...