Petronijević: Đilas je propali trgovac žvakama, interesuje ga samo finansijska korist!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.10.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka organizovala je danas performans "Pravda za Ðilasa", tokom kojeg je član beogradskog odbora te stranke Dragomir Petronijević rekao da je bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu jedino važno da se "dočepa RTS-a i ponovo trguje sekundama".

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

Ðilas je, tvrdi Petronijević, preko svoje kompanije "Dajrekt medija" zaradio 688 miliona evra trgujući sekundama i obogatio se poslovanjem sa javnim preduzećima.

- To je još samo jedan dokaz da on nije nikakav uspešni privrednik iz Češke, već propali trgovac žvakama - rekao je Petronijević, navodi se u saopštenju beogradskog odbora SNS.


Naveo je da Ðilasu nije dovoljno što je finansijski uništio RTS, već je nastavio da uništava i imovinu javnog servisa što se, dodao je, moglo videti u subotu, 12. oktobra, ali i pre nekoliko meseci, kada je sa svojim pristalicama upao u tu zgradu sa motornom testerom.

Petronijević je dodao da Ðilasa interesuje samo finansijska korist kako bi finansirao "čupače znakova, zauzimače Rektorata i ostale stvari koje se dešavaju iz dana u dan".

Sa druge strane, kazao je Petronijević, SNS će uvek apelovati na dijalog i borbu protiv nasilja, za normalnu i pristojnu Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Milan

14.10.2019 13:36

ĐILAS JE UVEK GLEDAO SVOJ DŽEP...LAŽOV I LOPOV

Verica

14.10.2019 15:00

Znaci zato je Djilas jurisao na RTS.

Ranka

14.10.2019 15:16

Đilas je bahati nasilnik koji se domogao miliona zahvaljujući politici.

Miki

14.10.2019 15:32

Da Djilas gleda da izvuce korist za sebe to je jasno.