Dačić sa senatorom Argentine: Trebalo bi da ojačamo ekonomsku saradnju

Autor: Republika

Vesti

14.10.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa senatorom Federikom Pinedom, privremenim predsednikom Senata Republike Argentine, koji predvodi delegaciju Argentine na 141. zasedanju Skupštine Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu, od 13. do 17. oktobra.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Federiko Pinedo i Ivica Dačić

Šef srpske diplomatije pozdravio je visokog gosta iz Argentine koja je naš značajan partner i istinski prijatelj u Latinskoj Americi. 

U srdačnom i prijateljskom razgovoru obostrano je konstatovan visok nivo bilateralnih odnosa, podudarnost stavova i međusobna podrška po pitanju poštovanja teritorijalnog integriteta država. Takođe, obostrano je potvrđena i spremnost za dalji razvoj svih vidova saradnje, a pre svega saradnje na ekonomskom planu i iznalaženje načina za povećanje obima trgovinske razmene između dve zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading