Nikola Nikodijević: Najoštrije osuđujem nasilje pripadnika SzS nakon promocije Vesićeve knjige

Autor:

Vesti

15.10.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najoštrije osuđujem sinoćno nasilje pripadnika opozicionog Saveza za Srbiju, koje je usledilo pre i nakon promocije "Knjige o Beogradu", autora Gorana Vesića, u galeriji Progres", rekao je predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nikola Nikodijević

- Posle bahatosti, uništavanja javne imovine i primitivnog ponašanja na ulicama glavnog grada, jurišnici okupljeni u Savezu za Srbiju, ispolji su sinoć i novu fazu ekstremizma svojstvenog samo ideološki ostrašćenim nasilnicima.

Pozivajući na linč javnih ličnosti, izabranih predstavnika Grada Beograda, lideri Saveza za Srbiju i njihovi sledbenici ispoljili su primitivno ponašanje koje po svim civilizovanim pravilima zaslužuje da bude krivično gonjeno i osuđeno.

U odsustvu podrške javnosti, ovi politički gubitnici, okreću se sredstvima nasilja i provokacije, ne bi li privukli pažnju na sebe.

Nedostatak održivih ideja i programa, izostanak podrške birača i njihovo evidentno i nezaustavljivo klizanje u nasilje, samo će još više razotkriti pravo lice ovih avanturista i kvazi opozicionara - istakao je predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading