Bora odbrusio hejterima! Zar da sviram za bahatog Đilasa i Pešićku - ni u ludilu!

Autor: Pink, Novosti, Republika

Vesti

16.10.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević i njegova grupa izloženi su linču zbog podrške predsedniku Aleksandru Vučiću. Tim povodom, legenda rok muzike dao je intervju za medije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bora Đorđević

Na konstataciju da su se na stubu srama zbog podrške predsedniku Vučiću posle njega našle i njegove kolege Željko Joksimović i Zdravko Čolić, kao i glumac Nenad Jezdić, Đorđević kaže da ne zna o kakvoj se opoziciji govori.

- Takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju. Već sam ranije govorio da je njihov konkretan program lova i samo lova – rekao je Đorđević, i dodao: - Kada sam pročitao Đilasove ideje o Kosovu, smejao sam se pola sata. Političko bulaženje. Zar da sviram bahatom Đilasu i Vesni Pešić? Uostalom, nisam svirao Vučiću i SNS-u, već koaliciji koju čini više stranaka u Vladi Srbije.

Kako kaže, svirali su Srbiji. - Bolje biti sendvičar nego buregdžija. Predsednik Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija baš ništa. Pored Jezdića, Čolića i Joksimovića, zaboravili ste da spomenete i Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića, pa i grupu S.A.R.S koja je takođe doživaljva neprijatnosti – rekao je Đorđević.

Kako je naveo, ta mala grupa koja je njemu i Ribljoj čorbi objavila umrlice, ne zaslužuje, kako kaže, baš nikakvu pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Milan Š

16.10.2019 14:13

Bora je prava legenda.

Vesna

16.10.2019 16:25

Opozicija u Srbiji nece uticati na to kome ce Bora Djordjevic da svira .

Milan

16.10.2019 16:46

KOJI CAR!

maja

16.10.2019 17:21

Bora je ziva legenda, bravo.