SKRNAVE SVETO MESTO! Šiptari zasadili plantaže marihuane na Košarama

Autor: alo.rs

Vesti

18.10.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direkcija kosovske policije za istragu trgovine narkoticima je 14. oktobra na Košarama, pomoću drona, našla i uništila plantažu marihuane sa 250 stabljika.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Košare

Na mestu na kom se srpska vojska hrabro borila sa albanskim teroristima i NATO pre dvadeset godina, sada se nalaze plantaže marihuane. Nekoliko dana pre toga, policija je otkrila pet plantaža, takođe na Košarama, gde je spaljeno 4.050 biljaka.

Otkrivene plantaže marihuane u tom rejonu nisu ništa čudno.

- Taj rejon više niko ne kontroliše, pa me i ne čudi, samo ne znam zbog nadmorske visine gde su tačno počeli da uzgajaju marihuanu - kratak je potpukovnik u penziji Dragutin Dimčevski.

Istoričar Saša Adamović kaže:

- Kad čujemo takvu vest, jasno je da moramo da se suočimo sa pomešanim osećanjima. Kada čujete da se to dešava na Košarama, koje su mitsko mesto poslednjeg srpskog boja iz rata 1999. jasno je da ta vest mora da vas pogodi. To je skrnavljenje svetog mesta koje je natopljeno krvlju srpskih vitezova. Nadam se da ćemo jednog dana, iskoreniti tu travuljinu i izgraditi spomenik zahvalnosti herojima sa Košara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žikica

18.10.2019 09:08

Kosovska policija ima dronove?

Odgovori 10 1