Boško će Stefanoviću da nalupa šamare?

Autor:

Vesti

19.10.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Savezu za Srbiju još od osnivanja konstantno se čuju disonantni tonovi. Ovoga puta dokumentovana je izjava Borka Stefanovića kada je govorio o Kosovu.

Borko Stefanović

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak gde Borko Stefanović o Kosovu govori kao o već završenoj stvari i Srbiji kao potpunom gubitniku.

Stefanović je rekao da Srbija nema ništa, kada je Kosovo u pitanju, kao i da ona time "pokušava da otme od nekoga nešto što čvrsto drži u šaci".

Povodom ovakvih izjava na Tviteru pojavio se post koji kaže da zbog ovakvih reči u Savezu će "biti lupani" šamari, i to najverovatnije od Boška Obradovića.

- Reči Borka Stefanovića o Kosovu. Za ovo Boško Obradović preti šamarima. Borko i Boško su koalicioni partneri. Samo dokumentujemo.

Još kada je osnovan Savez za Srbiju poznavaoci političkih prilika u Srbiji su često govorili da to predstavlja jedan "nepincipijelan savez" i politički papzjaniju zbog dijametralno suprotnih stavova članica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Dado2979

19.10.2019 08:38

Opozicija je šačica luzera i propalih političara koji su se udružili samo zbog ličnih interesa nikako zbog države i naroda!

Mima

19.10.2019 08:41

Ušli su u SzS sa suprotnim mišljenijma, pa oni su cirkus.

ceca

19.10.2019 08:47

Boskic je umislio da on treba da deli pravdu samarima.

ceca

19.10.2019 08:49

I koalicioni partneri iz SzS poceli medjusobno da dele samare.