Goran Vesić: Iza pokušaja mog ubistva i spaljivanja moje knjige stoji Dragan Đilas

Autor: Republika

Vesti

20.10.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i visoki funkcioner SNS Goran Vesić odgovorio je na svom Fejsbuk profilu na licemerni pokušaj lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da se ogradi od spaljivanja Vesićeve knjige ispred galerije Progres u Beogradu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Vesić

Vesićev post sa Fejsbuka prenosimo u celosti.

Odgovor Đilasu na današnje saopštenje kojim bi opravda to što je u ponedeljak uveče organizovao pokušaj mog linča i spaljivanje moje knjige a to što je juče poslao svoje huligane da prete mojoj porodici ispred zgrade u kojoj živim.

Đilas danas osuđuje dolazak huligana pred moju zgradu i pretnje mojoj porodici koje je sam organizovao i platio da to rade!? Đilas organizuje proteste svake subote, plaća organizaciju, smenjuje i postavlja “lidere” pa je tako najurena Anasonovićka a doveden predsednik omladine njegove stranke “marsovac” Marković, određuje trasu kojom šetaju, naređuje koga će da vređaju bilo da su to predstavnici vlasti ili za njega neposlušne opozicije i koje će javne ustanove da uništavaju. Sada, kada vidi da javnost to osuđuje, on veruje da će se izjavom da osuđuje to što je sam smislio da ubedi ljude da nema veze sa tim pretnjama.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Spaljivanje knjige Gorana Vesića

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Đilas je u ponedeljak organizovao napad na ljude koji su dolazili na moju promociju knjige, pokušaj mog ubistva i linča i spaljivanje moje knjige što su učinili njegovi huligani. Nekoliko sati pre promocije njegova stranka je poslala zvanično saopštenje da poziva svoje pristalice da dođu na isto mesto, u isto vreme gde je trebalo da se održi promocija. Znači, želeo je da prolije krv jer samo neko ko je monstrum može da uradi to što je on učinio. Znao je Đilas imena trojice narkodilera sa Karaburme i dvojice dilera iz Vranja koje je doveo pred galeriju Progres da me ubiju? Đilasov potrčko Borko Stefanović se nije odvajao od njih. Kasnije se izvinjavao i tvrdio da nije želeo sukobe i spaljivanje knjige. A sve je sam organizovao.

Kada je predsedavajući njegovog ličnog saveza Željko Veselinović pretio Ani Brnabić silovanjem izvinjavao se i obećavao je da će da ga smeni. Ne samo da ga nije smenio već ga je unapredio. A zašto bi kada je to što je Veselinović samo pričao ono što Đilas misli? Pošto je njegov plaćenik Boško Obradović upao u RTS sa motornom testerom i pretio novinarima Đilas se izvinjavao i tvrdio da nema veze sa tim. A pojavio se odmah u RTS jer je znao šta će Obradović da uradi. Plan za upad u RTS smislio je Đilas pa je posle, kada je sve propalo, morao da moli Vučića da abolira decu koju je sam slao da upadnu u RTS.

I tako već godinu dana. Đilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce pa kada ne uspe tada se javno izvinjava i tvrdi da to nema veze sa tim.

Iza svakog nasilja koje se dogodilo, iza svih pretnji koje su izrečene, iza pokušaja mog ubistva u ponedeljak, iza paljenja mojih knjiga koje su izvršili njegovi saradnici stoji lično Dragan Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Jana

20.10.2019 15:43

To je jasno da iza svega stoji Djilas.

Rale

21.10.2019 08:51

@Jana - Sada su pravosudni organi na redu.

Boza

20.10.2019 15:55

Djilas stoji iza ovoga,to je jasno svima.Rec je o opasnom lazovu i prljavom coveku.

Mima

20.10.2019 16:44

Ko bi drugi nego bivši gradonačelnik koji ništa korisno nije uradio za svoj grad.