(FOTO) Teodorović raskrinkan! Objavljen dokument u kome stoji da je akademik izbačen sa posla

Autor:

Vesti

22.10.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračna taja akademika Dušana Teodorovića, koji na društvenim mrežama, bukvalno na dnevnom nivou, pljuje sve i svakoga, a najviše vlast, konačno je ugledala svetlost dana!

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Dušan Teodorović

Naime, na Tviteru je osvanuo dokument koji pokazuje da je akademik Dušan Teodorović 1999. godine izbačen sa Saobraćajnog fakulteta zbog nediscpline i da je vraćen na posao nezakonito!

- Lekcije nam drži bagra koja moral može da obriše o dupe - stoji u komentaru dokumenta koji crno a belo pokazuje da akademik može svoje moralisanje da okači mačku o rep.

Podsetimo, u zvaničnoj biografiji akademika Teodorovića, koja je objavljena na sajtu SANU, stoji da je on napustio Saobraćajni fakultet usled neslaganja na toj ustanovi.

- Poslao sam zahtev za informaciju od javnog značaja Saobraćajnom fakultetu i dobio odgovor da je Teodorović 31. maja 1999. godine dobio rešenje o prestanku radnog odnosa zbog izostajanja sa posla - govori Aleksandar Jakšić koji je u emisiji Hit-tvit raskrinkao Rašu Karapandžu, profesora koji se okomio na ministra u vladi Srbije Sinišu Malog.

- Isti taj akademik 2003. godine šalje zahtev za zasnivanje radnog odnosa, gde navodi da je odnos na fakultetu prestao nezavisno od njegove volje. Kao da se otkaz dobija svojevoljno - nastavlja Jakšić raskrinkavanje i dodaje da je pomoćnik ministra Srbijanka Turajlić poslala dopis Saobraćajnom fakultetu da ovaj može da se vratiti na fakultet ukoliko je poslao zahtev u zakonskom roku, što je i učinio, dakle bez konkursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Milan

22.10.2019 14:20

Teodorovicu ovo pokazuje koliki si akademik i da si isao uz odredjeni rezim.

Odgovori 11 1
Helena

22.10.2019 15:33

Kako ce sad da se opravdaju.

Gordana

22.10.2019 16:09

Oni koji samo pljuju vlast i nalaze mane malo bi vise trebali da se zagledaju svoje dvoriste i tu srede nered.

Odgovori 10 0
Helena

22.10.2019 16:11

Jadno je kad neko ko sebe smatra toliko pametnim samo.zna da pljuje vlast

Odgovori 10 0