OBRADOVIĆ POMAHNITAO: Trebalo je da napadnemo Mitrovića - izvor zla!

Autor: Tanjug

Vesti

20.09.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dveri više neće biti "politički korektne", rekao je u sredu lider tog pokreta Boško Obradović i dodao da su pogrešili što u subotu nisu napali direktno vlasnika Pinka Željka Mitrovića, koga je nazvao "izvorom zla" u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Brani napadača na novinarke: Boško Obradović

Na pitanje novinara u Skupštini Srbiuje da li oseća odgovornost za incident koji se dogodio ispred zgrade Pinka, on je rekao da je odgovoran za svaki skup koji Dveri organizuju, da je angažovana redarska služba ispred zgrade Pinka i ponovio tvrdnje da se incident desio kada su oni već otišli, te da je izrežiran.

- Mitrović je okupljeni narod gađao bananama, zar treba da trpimo njegovo majmunisanje? - rekao je Obradović.

Za muškarca koji je napao novinarke Pinka, Obradović kaže da je "žrtva tranzicije, da je pre tri godine ostao bez posla i da živi sa bolesnom majkom od porodične penzije".

Brani batinaša

On je dodao da su pogrešili što u subotu, na protestu ispred zgrade Pinka, nisu direktno napali vlasnika te medijske kuće Željka Mitrovića jer je, kako kaže, "on izvor zla u Srbiji".

Pink je, kaže, "srce Vučićevog medijsko-političkog šitema koji vlada Srbijom", te "padom" te televizije, kojoj, po Obradoviću, treba oduzeti nacionalnu frekvenciju i ugasiti je, pada i vlast.

- Ne pada nam na pamet da budemo više politički korektni, dok nas neko vređa, ponižava, izdaje Kosovo, daje pare strancima, uništava domaću privredu - rekao je Obradović u Narodnoj skupštini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
kontesanera

20.09.2017 14:53

Velika sramota Obradovića,priznao napad na novinarke.

Dusan

20.09.2017 14:59

Ivo je priznanje krivice od organizatora protesta da nisu trebali da povrede samo novinare vec prvo Zeljka Mitrovica . Ovo je bilo javno saopstenje gospodina Obradovica pa sad vidite ko je kriv a ko prav .

nikolas

20.09.2017 15:04

Sta im je sad kriv Mitrovic?Nema veze s vezom.

mikica

20.09.2017 15:08

Obradovic je odavno pomahnitao to nije nista novo.