SKANDALOZNO! Javni linč predsednika Srbije! Albanski mediji udaraju na Vučića, svako ko je protiv njega dobar im je

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

27.10.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski mediji u Prištini već godinama, a u poslednjih godinu dana gotovo svakodnevno, vode kampanju samo i isključivo protiv jednog čoveka u Srbiji, predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Aleksandar Vučić

Ne samo da ga napadaju svaki put kada javno nedvosmisleno stane u odbranu naših nacionalnih interesa, već se koristi apsolutno svaki povod da se napiše neka loša reč protiv Vučića.

I apsolutno svaki medij u Prištini to radi. Nijedan drugi funkcioner Srbije, ni šef diplomatije Ivica Dačić, ni bilo ko drugi iz SNS, nije izložen takvom javnom linču u Prištini, već samo i isključivo Aleksandar Vučić.

Paradoks je da zapravo što Vučić uvek daje najumerenije izjave, da poziva na dogovor dva naroda, da govori o saradnji na Balkanu, a opet, mediji u Prištini ga ne štede, već nastavljaju svoju kampanju protiv njega.

U isto vreme svako u Srbiji, ko god izgovori bilo koju reč protiv predsednika Srbije, odmah je zvezda u Prištini, pa su tako prostor dobijali i dobijaju svi, od Rade Trajković, Nenada Rašica, do naravno Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Dragana Đilasa.

Foto: printscreen/gazetaexpress.com
Objava koja je osvanula na portalu Gazeta ekspres

Propale proteste Saveza za Srbiju prištinski mediji uvek pomno prate, izveštaji su redovni, pa je tako i jutros na primer to jedna od glavnih vesti na portalima na albanskom jeziku.

Očigledno je da mediji u Prištini, ali i albanski političari, vide Vučića kao jedinog zaštitnika Srbije, kao čoveka koji je našu zemlju uzdigao i povratio joj ugled i stoga udaraju po njemu, blate ga i napadaju, jer samo slab Vučić bio bi dobar za Prištinu, odnosno loš za Srbiju.

Srećom, narod to prepoznaje i daje punu podršku predsedniku Vučiću. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Pedja

27.10.2019 10:26

Kada god vidite da Pristina i Hrvatska jako napadaju nekog naseg politicara znajte da taj radi dobar posao. To je slucaj i sa Vucicem.

OM

27.10.2019 10:27

Udaraju na Vučića jer on i ljudi koji saradnju sa njim nisu podobni Srbi.

Helena

27.10.2019 12:18

Ta strategija njihova odavano je poznata.

mica

27.10.2019 12:22

Vucic je trn u oku jer je pametniji od siptara i domacih izdajnika!