Što je babi milo... Đilasovci uveliko dele funkcije: Marinika premijer, Roćko ministar policije?!

Autor: Republika

Vesti

30.10.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Botovi Đilasovog Saveza za Srbiju uveliko dele funkcije! Naime, Tviterom poslednjih dana kruži kompletan spisak buduće vlada na čijem čelu bi trebalo da bude dokazana preletačica Marinika Tepić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/www.twitter.com/printscreen
Marinika Tepić

Pored Tepićeve, prema zamisli Đilasovih sledbenika u novoj vladi trebalo bi da se nađu i bivši načelnik UKP i nerazdvojni drugar šefa surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta - Rodoljub, u narodu poznatiji kao Roćko - Milović, koji bi trebalo da bude ministar policije.

Prema ovom spisku, na mestu ministra rada i socijalnih pitanja pripalo bi Jovu Bakiću, poznatom po tome što je u više navrata prizivao revoluciju i "plutanje leševa Savom i Dunavom".

Da je reč o ekipi koja je skupljana sa "koca i konopca", pokazuje i izbor ministra pravde, pošto je to mesto "rezervisano" za sudiju Miodraga Majića, koji se proslavio oslobađanjem takozvane "gnjilanske grupe", jezive skupine šiptarskih silovatelja i ubica.

Foto: www.twitter.com/printscreen
Nemaju ni 2 odsto u biračkom telu

Da šarada bude kompletna tu je i Srbijanka Turajlić za koju je predviđeno da bude ministarka obrazovanja, dok je akademiku Dušanu Teodoroviću "ostavljeno" mesto ministra saobraćaja i infrastrukture (vidi sliku). 

Ono što, međutim, zagovornici ove i ovakve vlade nisu na društvenim mrežama objasnili je to kako misle da je formiraju kada imaju mizernu podršku u glasačkom telu, i kada je, bar deo njih, najavio da će bojkotovati izbore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
nervozna_mala

30.10.2019 19:54

Opozicija je kao meksicka serija,cirkus pravi, oni ne umeju da se suoce sa realnoscu.

mojsvet

30.10.2019 19:56

Pa ja ne mogu ove opozicije, vise, nije ni smesni, postalo je zalosno u kakvoj oni masti zive.

Duki

30.10.2019 20:22

Pa sta ce ljudi to im jedino i ostaje da sanjaju i da u tom snu mogu da i budu na vlasti...jasno je kad se probude videce da su ih SNS pobedili i to dominantno!!

Jasmina

30.10.2019 20:31

Opozicija bi da dođe na vlast po svaku cenu, čak su i nagradna radna mesta "dobili", ali kako kad će bojkotovati izbore? Kako misle da to izvedu? Siiom? Jače je selo od svatova.