Petronijević: Bastać umislio da je vođa meksičkog kartela, vrhunac ludila!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2019

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Strašno je ovo što smo danas videli, to sto je Đilasov Marko Bastać uradio svome kumu" rekao je član IO SNS Dragomir Petronijević šokiran izjavom Lazara Lešnjaka o proživljenom maltretiranju i najoštrije je osudio ovaj sramni postupak.

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

- Zgrožen sam kao građanin činjenicom da čovek koji je spreman na to, vodi opštinu Stari grad, ili da uopšte obavlja bilo kakvu javnu funkciju. Umesto da rešava probleme građana, on se uživeo u ulogu vođe meksičkog kartela. Sad me i ne čudi to što je čupao saobraćajane znake, peo sa na buldožere i terao radnike sa gradilišta. Mislio sam da je to vrhunac nečijeg ludila, ali kad sam video izjavu njegovog kuma, radnici su još i odlično prošli. Jos jednom građani Srbije mogu da vide ko su lideri Saveza za Srbiju i ko to zeli da brine o njihovoj deci i i budućnosti Srbije - kaže Petronijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srdjan

02.11.2019 18:46

Bastac nije politicar, vec kriminalac kome treba suditi.