Vujovićeva: Đilasu i Bastaću mesto u zatvoru

Autor: Republika

Vesti

01.11.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Irena VujoviĆ kaže da ljudima kao što su Dragan Đilas i njegova produžena ruka Marko Bastać mesto u zatvoru, a ne u javnom i političkom životu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Irena Vujović

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Oni su svoje funkcije iskoristili samo zarad ličnog bogaćenja i uništavanja ovog naroda i države, a sada isplivavaju javnosti do sada nepoznate stvari koje pokazuju njihovu jos mračniju kriminalnu stranu.

U današnje vreme  nemoguće je više obmanjivati narod kao što su to do odlaska sa vlasti oni radili, tako da za sve postoje dokazi, kao što je bilo i za paljenje knjiga, za koje su pokušali da optuže pristalice i članove SNS-a. 

Zloupotrebljavaju svoj položaj i vrše kriminalne radnje i torturu prema svojim najbližim saradnicima, kao što smo imali priliku da saznamo od Bastaćevog kuma Lazara Lešnjaka, koji je proživeo psihičko i fizičko maltretiranje. Mučen je tako što je bio zaključan u podrum, vezan za stolicu sa kesom na glavi i prebijan. To je za svaku osudu, nedopustivo ponašanje za nekog ko predstavlja političku ličnost i vodi opštinu Stari grad. U situaciji Bastaćevog kuma može da se nađe i neko vama blizak ko je član te stranke ako se usudi da ima drugačije mišljenje od mišljenja Đilasa i Bastaća, imaće posledice i pretnje po život. 

Oni koji mogu da zaduže svoju državu i grad, da oštete trudnice, da prete, da pale knjige, da vrše torturu i reketiraju svoje najbliže spremni su na sve. Pozivam nadležne organe da reaguju što pre i sankcionišu takvo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Laki

01.11.2019 08:36

Sasvim tacno,svako krsenje zakona treba da se adekvatno kazni......

Zora

01.11.2019 08:39

Definitivno im mestto nije na slobodi.

OM

01.11.2019 08:41

Kad je Bastać bio spreman da se na najgori mogući način iživljava nad svojim kumom, pitanje je šta bi tek radio nekome sa kojim nije tako blizak.

Dara

01.11.2019 08:47

Ponasanje Bastaca i njemu slicnih, prevazilazi sve granice politike i postene borbe za vlast.