Da li Bastać odbija poligraf jer se boji istine?! Biljana Popović Ivković: Detaljno ispitati navode Lešnjaka!

Autor: Republika

Vesti

01.11.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova i član predsedništva SNS Biljana Popović Ivković ističe da tužilaštvo treba da ispita sve navode Bastaćevog kuma Lazara Lešnjaka, kao i osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Samo kriminalci odbijaju detektor laži. Iako to nije dokaz na sudu, odličan je pokazatelj u istrazi da se utvrdi da li je neko kriv ili nije. Ali Bastać ne želi na detektor laži i postavlja se logično pitanje, da li se plaši istine? Optužbe Bastaćevog kuma su jezive i tužilaštvo treba temeljno da ispita sve navode. Skandalozno je destruktivno i nasilno ponašanje Marka Bastaca, i to čoveka koji obavlja javnu funkciju predsednika gradske opštine Stari grad i Đilasovog predsednika gradskog odbora - odgovorila je Ivkovićeva na pitanje da prokomentariše tvrdnje Lešnjaka, kao i Bastaćevo odbijanje poligrafa.

Kada je reč o lažnoj aferi "Krušik", Ivkovićeva je ocenila da opozicija preko napada na ministra policije Nebojšu Stefanovića zapravo želi da sruši Vučića, sa ciljem da obustavr borbu protiv korupcije.

 

 

- Dokle Đilasova bezobzirnost ide kako bi se dokopao državne kase, svedoči da je spreman da

optuži svoju zemlju da sarađuje sa teroristima. Marinika Tepić, portparol Đilasove mržnje, drži konferencije koje su ništa drugo do deponije laži, žena rekorder po broju stranaka i ideologija koje je promenila. Afera Krušik je laž i podmetačina, još jedna u nizu, to je jedino što Đilas ume. Od špijuna žele da naprave heroja, jer kako biste drugačije nazvali onoga ko je sistematično skupljao poverljive podatke i protivzakonito se njima služio. Da podsetim da mu je majka smenjena 2014. godine sa mesta direktora sektora finansija Krušika i čujem da sada radi u konkurentskoj kompaniji. Dojče vele je nedavno objavio da je nemačko tužilaštvo pokrenulo postupak protiv radnika Erbasa zbog sumnje da su "trećoj strani" ustupili dokumente o dva projekta nemačke vojske - rekla je Ivkovićeva i dodala:

- Napadaju me kada kažem da je špijun. Pa kako Amerikanci, Nemci, Francuzi nazivaju one koji poverljive podatke iznose iz kompanija, dobrotvori? Dragan Đilas to radi da se ne bi govorilo kako je sve vreme dok je obavljao najviše državne funkcije, zgrnuo ogromno bogatstvo preko svojih privatnih kompanija na račun gradana Srbije. Nije njemu do građana, nego do fotelje. Zato napadaju sve koji drugačije misle, glumce, pevače, sve kojima je jasno da su Aleksandru Vučiću građani iznad svega i koji nemaju problem da to kažu javno - navela je ona.

O paljenju Vesićeve knjige

Na društvenim mrežama kruže snimci paljenja knjige zamenika gradonacelnika Beograda Gorana Vesica, da li ocekujete da pocinioci odgovaraju?


- Laž je razotkrivena zahvaljujuci njihovim snimcima sa društvenih mreža, što su građani mogli da vide, i da se uvere kakvi su lažovi Đilas, Marinika, Miljuš, Bastać. Organizovan dolazak imao je za cilj provociranje nasilja na ulicama i stvaranje atmosfere linča. Kao nacisti, zapalili su knjigu Gorana Vesica i nakon toga orkestrirano optužili SNS da im je to podmetnuo. I nikom ništa, Đilas će
štititi svoje izgrednike koji su palili knjigu u 21. veku, samo da se ne pominju njegove milijarde koje je preko leđa naroda prigrabio dok je bio na vlasti - zaključila je Ivkovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading