Vukadinović o aferi Bastać i kum: Ne znam, ali ima tu nečeg

Autor: Republika

Vesti

03.11.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Vukadinović, narodni poslanik koji je nekoliko puta menjao nacionalni identitet kako bi se "uvalio" u skupštinske klupe, oglasio se povodom afere koju je izazvalo svedočenje Lazara Lešnjaka o brutalnim metodama koje Marko Bastać koristi u obračunavanju sa neposlušnim saradnicima.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Đorđe Vukadinović

- I opozicioni i režimski tviter humorom su propratili aferu "Bastać i kum". Ali iskreno - šta mislite o toj stvari? 1. Gola istina? 2. Gola nameštaljka? 3. Ima nečeg. 4. Ne znam-nemam stav - upitao je Vukadinović.

Zatim je ispod napisao - vidim mnogo zanimljivih i lucidnih razmišljanja. Ali istina je ovde samo jedna, samo što je trenutno još pouzdano ne znamo. Inače, moj odgovor je kombinacija 3 i 4. (Ne znam, ali nije nemoguće da je bilo nečeg) Nadam se da će sve biti jasnije posle večerašnjeg "Utiska".

Podsetimo, srpsku javnost je u četvrtak zaprepastila Lešnjakova ispovest u kojoj je priznao da ga je kum šibao kanapom za preskakanje, pesničio u glavu i stomak, pa davio kesom u podrumu, iz kog se jedva spasao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Deki

03.11.2019 20:51

А шта,ти си као неодлучан? Наиван?!

mara

03.11.2019 21:14

Da se najezis..

Vera

03.11.2019 21:49

Kumu je izgleda vise preklincilo da ga ovaj maltretira. Tako je najverovatnije al videcemo jos,vreme ce pokazati istinu.

Tina

03.11.2019 21:52

Saznace se vec, ali nasilja ako se potvrdi da je bilo treba ostro kazniti.