Srpska desnica osnovala dva odbora u Nišu

Autor: Republika

Vesti

04.11.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska Desnica održala je osnivačku skupštinu Opštinskog odbora u Niškoj Banji. Formiranju odbora su prisustvovali predsednik organizacije Miša Vacić sa saradnicima. Za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice Niška Banja jednoglasno je izabran Nikola Stamenković, a za potpredsenika Dušan Nešić. Sekretar odbora je Milan Petković, dok su članovi odbora Siniša Stamenković i Dobrila Sedlar.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Lider Srpske desnice Miša Vacić

Skupu se prvi obratio predsednik odbora Niška Banja Nikola Stamenković, koji je rekao da kao mlad čovek bira da ostane u svojoj zemlji. „Ponosan sam što sam Srbin i kroz ideologiju Srpske Desnice uspećemo da stvorimo uslove za srećan život u najlepšoj zemlji na svetu, u Srbiji“ – zaključio je Stamenković.

Na samom kraju, obratio se predsednik Srpske Desnice Miša Vacić koji je izrazio zadovoljstvo zbog velikog odziva ljudi za skupštinu Srpske Desnice u Niškoj Banji. Vacić je rekao da je narod ovog kraja poznat po hrabrosti i koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i sopstvenim snagama se izbori za svoju egzistenciju. „Srpska Desnica poziva sve Srbe na solidarnost i smatramo da je vreme da se okrenemo jedni drugima kako bi stvorili uslove za pravilno vaspitanje dece, razvili privatno preduzetništvo i domaću proizvodnju“.

Srpska Desnica osnovala je odbor i u niškoj opštini Palilula. Delegati iz Niške Palilule su jednoglasno izabrali Ivana Stanisavljevića za predsednika Opštinskog odbora SD Palilula, Srđana Mladenovića za potpredsednika, a Aleksandar Anđelković postavljen je za sekretara odbora. Izabrani članovi Opštinskog odbora postali su Aleksandra Marković i Saša Mladenović.

Prisutne je pozdravio lider Srpske Desnice Miša Vacić istakavši važnost srpskog sabiranja i zajedničkog ulaganja napora radi ostvarenja srpskih nacionalnih interesa kroz institucije. „Pozivam vas da svakodnevno upoznajete ljude u svom okruženju sa programom i stavovima Srpske Desnice kako bi svaki čovek bio upućen na jedinu pravu nacionalnu opciju u Srbiji“. Vacić je izjavio da se vizija modernije i bolje Srbije kroz spoj sa tradicionalnim vrednostima i srpskim nacionalnim ponosom najbolje može ostvariti na način na koji to čini Srpska Desnica. „Mi smo konstruktivna opozicija spremna da postane vlast, poverenjem naroda koje ide u prilog snaženja Srbije“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading