RADOMIR NIKOLIĆ: Idem iz SNS ako Stevanović uđe u vlast

Autor: b92.net

Vesti

21.09.2017

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić kaže da će istog dana napustiti SNS ako u lokalnu vlast uđe partija bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Televizija Kanal 9
Neće sa Verkom: Radomir Nikolić

- Ne bih mogao da dozvolim da sa onim koji je upropastio Kragujevac radim istu njegovu priču ili da idem za njim i ponovo krpim njegove rupe - rekao je Nikolić gostujući na televiziji Kragujevac.

On je dodao da već mesec dana sluša o povratku svog prethodnika Veroljuba Stevanovća na vlast u Kragujevcu i naveo da zbog toga neki put bude ljut, a neki put mu ga je žao. 

Građani nisu zaboravili

- On ili pravi građane Kragujevca dementnima i senilnima ili je on takav, ja ne znam o čemu se u ovom trenutku radi. Ja mu ne dozvoljavam da to čini od građana i zbog toga jesam ljut na njega. Kao da su građani Kragujevca zaboravili kako je bio kada je on bio gradonačelnik, kao da ne znaju zaposleni u javnom sektoru da su plate kasnile 12, sedam ili pet meseci, kao da ne znaju koliko je smeća bilo na ulicama - rekao je Nikolić. 


On je ocenio da je Stevanović zaboravio da je zbog njegovog lošeg vođenja grada došlo do promene vlasti u Kragujevcu i koga je podržavao na poslednjim izborima, Vuka Jeremića ili Sašu Jankovića. 

- On se sada nudi Aleksandru Vučiću o kome je do juče pričao da je diktator, da će da ga sruši s vlasti socijalni bunt u roku od šest meseci i da će on da vodi taj bunt. Možda je sve to zaboravio - rekao je Nikolić. 

Nikolić je rekao da već mesec dana sluša Stevanovića kako moli Vučića da ga primi i vrati na vlast u Kragujevcu, kao da Vučić ne zna šta je Stevanovć napravio od Kragujevca i kao da SNS nije ozbiljna organizacija koja vodi računa o svojim gradonačelnicima i sama rešava problem ako neko ne vodi posao kako treba. 

- Veroljub Stevanović svaki put kada ima problem unutar svoje stranke i odbornička grupa počne da mu se rasipa što se događalo u više navrata, mora da izmisli da će da uđe u vlast ili da ja idem u Portugal, Kinu ili za predsednika Skupštine Srbije iako nisam ni poslanik - rekao je Nikolić. 

Ozbiljno radimo

On je dodao da Stevanovića novinari koji pišu vesti iz Kragujevca "prate u tome" zato što im je u prethodnom periodu pozapošljavao porodice, i da se okupljaju u lokalnoj kafani (Stara Srbija) i gledaju kako da "opanjkaju" aktuelnog gradonačelnika. 


- To im neće poći za rukom zato što mi ozbiljno i dobro radimo svoj posao, a Vlada Srbije i Alekandar Vučić nam u tome pomažu - rekao je Nikolić. 

On je rekao da je možda vreme da neko Stevanoviću kaže da mu je vreme za političku penziju, da bude svestan toga i radi ono što rade ljudi u tom dobu. 

Nikolić je ocenio da ne veruje da će u Kragujevcu biti političkih trzavica i problema, i da ne očekuje da će da se pojavi nova politička struktura koja može da ugrozi vladajuću kojoj se, kako je ocenio, ne može ništa zameriti u funkcionisanju grada "od socijale do sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading