Bastać u panici! Policija u Opštini Stari grad zbog istrage o zloupotrebama

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije jutros su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, došli u opštinu Stari grad kako bi prikupili neophodnu dokumentaciju povodom istrage o mogućim zloupotrebama u ovoj opštini, saopštio je MUP Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marko Bastać

"Povodom navoda na društvenim mrežama i u pojedinim medijima "da je osam policajaca upalo u opštinu Stari grad" Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su pripadnici policije jutros, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, došli u opštinu Stari grad kako bi prikupili neophodnu dokumentaciju povodom istrage o mogućim zloupotrebama u ovoj opštini. Podsećamo javnost da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi predistražni postupak povodom navoda uzbunjivača i bivšeg funkcionera opštine Stari grad Lazara Lešnjaka o korupciji u ovoj beogradskoj opštini", navodi se u saopštenju MUP.

Lazar Lešnjak, bivši član Opštinskog veća Starog grada i kum predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na snimku koji je 31. oktobra emitovan na Studiju B, izneo je tvrdnje da je Bastać učestvovao u korupciji vezanoj za nelegalnu gradnju na toj opštini, i da ga je Bastać zbog toga jednom prilikom pretukao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Nenad

05.11.2019 12:50

Treba istražiti sve zloupotrebe Bastaća.

ana

05.11.2019 12:51

Istraga se mora sprovesti.

Nenad

05.11.2019 12:56

Policija da uradi svoj posao i ispita sve bastaćeve mahinacije!

mica

05.11.2019 13:12

Cimanje a Bastać? Služićeš ti golemu kaznu.