Predsednik se uključio u program TV Pinka pred gostovanje na RTS: Ovo je poručio opoziciji

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

05.11.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je večeras vanredno uključenje u program TV Pink gde je potvrdio da će gostovati u emisiji "Upitnik" na RTS!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Aleksandar Vučić

- Posle šest meseci sam dobio poziv da gostujem u emisiji Upitnik kod Olivere Jovićević. Naravno da sam prihvatio poziv, pogotovo sada kada se bliži otvaranje deonice autoputa. Moramo da pokažemo delu Srbije da niko ne sme da ih ugrožava. Ja svakog dana odgvoaram na pitanja na konferenciji na medije, za razliku od njih. Oni hoće da uteraju strah u kosti ko bi im se suprostavi. Ja taj strah nemam i ne verujem da oni mogu bilo šta da urade, ma koliko god da ih se skupi. I ako mogu čak, neću se povući - rekao je presednik.

Vučić je potvrdio da će gostovati u emisiji, a imao je i poruku za opoziciju.

- Kada bi se povukao pred onima koji su tukli novinarke Pinka, pred onima koji su unosili testeru u RTS, onda Srbija ne bi postojala. Biću večeras u studiju RTS. Želim da im poručim da ne moraju da žure, neću pre vremena da dolazim.

- Molim sve ljude koji me podržavaju, moj kabinet je dobio na hiljade poziva, da se niko ne pojavi ispred RTS. Pustite njih neka dođu neka misle da su jaki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lea

05.11.2019 19:06

Da li je ova nasa opozicija normalna?

Beogradjanin979

05.11.2019 19:28

Opozicija u Srbiji je presla u divljacku.

Beogradjanin979

05.11.2019 19:28

Bahatost opozicije je sve veca i veca. Treba im se stati na put.

Beogradjanin979

05.11.2019 19:29

Kada ce opozicija da odgovara za svo zlo koje cine!?