Đilasovi i Obradovićevi puleni se okupili ispred RTS

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruženja "1od5miliona" okupili su se večeras ispred zgrade RTS-a, kako bi, prema današnjoj najavi, sačekali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će gostovati u emisiji Upitnik na toj televiziji.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Okupili se ispred RTS

Među okupljenima na ulazu iz Takovske ulice je i lider pokreta Dveri i jedan od vođa SzS-s Boško Obradović. Kako javlja izveštač Tanjuga, koji se nalazi kod Pete beogradske gimnazije, ispred RTS iz Aberdareve ulice okupljena je druga grupa pristalica SzS, u kojoj su Marko Bastać i Borko Stefanović.

Ispred zgrade RTS okupljeni su sa pištaljkama, a mogu se videti i transparenti sa natpisima "Pljačka penzionera nije reforma", "Kada ćete smeniti Malog", "Zašto širite laži, huškate i delite narod"...

Ispred javnog servisa primetno je i pojačano prisustvo pripadnika MUP-a.

Kako su najavili iz "1od5 miliona", tri studentkinje - Valentina Reković, Tea Vukadin i Nikolina Reković, stajaće na tri ulaza RTS kako bi predsedniku Vučiću, prema saopštenju, postavile po jedno pitanje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Boško Obradović ispred RTS

Studenti su danas javno pozvali građane da od 19. 30 časova dođu ispred javnog servisa, a Obradović je tokom dana na svom tviter nalogu ironisao na temu Vučićevog gostovanja.


Lider Dveri je na Tviteru najpre preneo poziv "1 od 5 miliona" koji se pojavio na društvenim mrežama "Dođi i pitaj Aleksandra Vučića ono što RTS neće", a potom je objavio: "Ko to kaže da Vučić ne sme večeras da dođe u 21 sat uživo na emisiju Upitnik na RTS jer ga ispred ulaza čekaju studenti i građani da ga nešto priupitaju", a potom i pitanje "Hoće li doći u Upitnik na RTS u Takovskoj ili bežite da snimate u Košutnjaku?".

Vučić je u međuvremenu u direktnom telefonskom uključenju u program Pink televizije, rekao da neće ni u Košutnjak, ni u Palatu Srbije, jer mu ne pada na pamet da se povlači pred nasilnicima i batinašima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zorica

05.11.2019 19:28

Očekivano ponašanje opozicije. U njihovom maniru je izazivanje haosa i nereda.

Ana

05.11.2019 19:47

Sta vise hoce ova saka ljudi ? Dosli su samo da se brukaju!

OM

05.11.2019 19:52

Šetnje su propale, pa sad prelaze na novi način cirkuzanije. Još im šarena kosa i crveni nos nedostaju pa da budu cirkus Kolorado. Kad razmislim, za bolje i nisu.

sabrina

05.11.2019 20:52

opet podvijenog repa Bosko sa njegovim pristalicama odlaze kuci