Vulin: Vučić pokazao sinoć zašto je predsednik, a Obradović zašto je siledžija

Autor: Tanjug

Vesti

06.11.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je deo opozicije, koji je protestovao ispred zgrade RTS, pokušao da izazove sukob i haos, ali da je to izbegnuto zahvaljujući "ličnoj hrabrosti i autoritetu" predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Komentarišući protest ispred zgrade RTS, gde je sinoć gostovao predsednik Vučić, na kojem je bio i lider Dveri Boško Obradović, Vulin je ocenio da su "članovi DOS-a" pokušali da izazovu sukob, "da padne srpska krv i Beograd počne da liči na Kijev".

- Vučić je sinoć pokazao zašto je predsednik i zašto će opet biti predsednik, a Obradović zašto jeste i zašto će uvek i biti samo ulični siledžija. Vučić je naciji pokazao šta je sve uradio, a Obradović šta bi radio samo da je na vlasti. Vučić je stao ispred nacije, a Obradović se sakrio iza tri devojčice - rekao je Vulin.

Ocenio je da je samo zahvaljujuci Vučićevoj ličnoj hrabrosti i autoritetu sukob izbegnut, ali da neki sledeći put možda neće biti tako.

- Za haos u Beogradu i Srbiji dovoljna je samo jedna budala. Jednom ljotićevci uvek ljotićevci - naveo je Vulin.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Davor

06.11.2019 08:56

Pravu paralelu je povukao Vulin, a vide je i gradjani Srbije, te zato i Vucic uziva toliku podrsku naroda, dok je Obradovic omrazen.

Ana

06.11.2019 09:04

Predsednik je u sinoćnoj emisiji pokazao zašto je predsednik Srbije i zašto je narod baš njega izabrao da vodi državu.

vesna

06.11.2019 09:57

Mora se reagovati na vandlizam opozicije

Marica

06.11.2019 09:58

Predsednik je ipak hrabar covek i ne plasi se opozicijskih lesinara