(VIDEO) Vesić: Smrt fašizmu! Obradović kao i svaka kukavica nije došao na suđenje da objasni kako on to nije fašista!

Autor:

Vesti

08.11.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za danas je bilo zakazano suđenje zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću koga je tužio lider Dveri Boško Obradović zato što ga je ovaj nazvao fašistom. Međutim, na suđenju se nije pojavio Obradović, što je Vesić ocenio kao kukavički potez i potvrdu da je lider Dveri ono kako ga je i nazvao.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Goran Vesić ispred zgrade suda

- Ja sam danas došao na suđenje koje je zakazano povodom tužbe gospodina Boška Obradovića koji me je tužio zato što sam javno izjavio da je fašista ljotićevske provinijencije očekujući da nam danas objasni kako on to nije fašista - izjavio je Vesić ispred suda i dodao: 

- Iako sam uredno dobio poziv za sud kao što vidite i došao na suđenje, gospodin Obradović se danas nije pojavio zato što je kao i svaki fašista kukavica, a  kad treba da mu se objasni šta je radio, onda ga nema nigde jer on je hrabar samo kad je u gomili, kad može u rulji da preti i može da bude hrabar na Tviteru...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Iva

08.11.2019 11:56

Naravno, pored toga što je kukavica, Obradović je dokazao i da su Vesićeve tvrdnje tačne

Iva

08.11.2019 11:58

Obradović je obična ništarija čije su metode fašističke

Vuk

08.11.2019 11:58

Obradović je svojim ne dolaskom danas upravo potvrdio Vesićevu izjavu !

sasa

08.11.2019 12:08

Obradovicu, pa ko je sada kukavica, rec koju si ovih dana izgovarao stotinu puta, gde je tvoja petlja, junastvo, hrabrost????