Vulin upozorio Kurtija šta će biti ako posluša Đilasa

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije isključeno da se Srbi na Kosovu i Metohiji pobune, ako kandidat za kosovskog premijera Aljbin Kurti nastavi s pokušajima da ih podeli.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Svojim pokušajima da podeli Srbe na Kosovu i pronađe među njima one kojima je Tirana bliža od Beograda, Aljbin Kurti rizikuje ne samo da Srbi napuste institucije Prištine već i da se otvoreno pobune. Priština uz zemlje koje su priznale Kosovo traži da Srbi prestanu da slušaju Beograd. Neka paze šta žele, jer im se želja može ispuniti - rekao je Vulin.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, on je upozori Kurtija da, ako "posluša (jednog od lidera srpske opozicije Dragana) Ðilasa i postavi Radu Trajković ili nekog od Srba za koga niko nije glasao i koji nisu u Srpskoj listi, preuzima odgovornost za sve što će se desiti na KiM".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading