SNS razbio na izborima u MZ Nakučani: Potpuni fijasko Zelenovićevog bojkota

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.11.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šabačkoj mesnoj zajednici Nakučani danas su održani izbori za Savet mesne zajednice na kojima je pobedila lista SNS.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Lista kandidata SNS bila je jedina prijavljena a nju je podržao 251 birač, (61.52%) koliko je bilo i važećih listića, saopštio je Gradski odbor SNS Šapca.

Biračko pravo iskoristilo je 257 (62.99%) birača od ukupno 408, navodi se u saopštenju i dodaje da je to jedna od najvećih izlaznosti u poslednje vreme.

SNS Šapca ocenjuje da je posle fijaska na poslednjim izborima za Savet MZ Dranovac, MZ Desić kao i MZ Majur, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović odustao od bilo kakvog vida političke borbe protiv naprednjaka u ovom gradu.

- Ne treba zaboraviti da su naprednjaci još ranije odneli pobede i u svim mesnim zajednicama u kojima žive Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, predsednik skupštine Nemanja Pajić i šef odborničke grupe Živojin Vuletić. Toliko o njihovoj podršci u biračkom telu.. - napominje se u saopštenju.

Kako se navodi, ovo je dokaz u prilog tezi da je najbolja taktika SzS ipak bojkot izbora, jer podrške više nema čak ni za sastavljanje liste kandidata za Savete mesnih zajednica a kamoli za ozbiljniji rezultat na nekom višem nivou.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mica

10.11.2019 20:07

Konacno je narod glasao onako kako misli, svesni su da sa Zelenovicem idemo samo u propast!

Jokalica

10.11.2019 20:19

Izbori u mesnoj zajednici su pokazatelj kako će proći izbori u martu, a i da narod zna da donese pravu odluku i da prepoznaje one kojima je na prvom mestu interes i dobrobit gradjana Srbije.

Zaki

10.11.2019 20:21

Ova pobeda na mesnim izborima pokazuje da građani imaju puno poverenje u rad SNS-a i Vučića, jer se iskreno bori da obezbedi sve bolje uslove života građanima Srbije.

milan

10.11.2019 20:41

Ovi iz opozicije su stvarno presmesni.