Vučić zagrmeo: Sram vas bilo, dokle ćete da lažete da se obračunavam sa Stefanovićem preko "Krušika"

Autor:

Vesti

15.11.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru Beograda na vodi danas u podne je svečano otvoren Bulevar Vudra Vilsona, Beogradski park i ulica Nikolaja Kravcova, gde se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća novinarima.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Tokom posete Beograda na vodi Vučić se dotakao teme "Krušika" i naglasio da mediji nisu ti koji proglašavaju nekog uzbunjivačem, već državni organi.

- Nisu mediji ti koji su tu da proglašavaju nekog uzbunjivača, već državni organi kojima je prijavljena nedozvoljena radnja. U ovom slučaju nije reč o uzbunjivaču, reč je o svedoku za izvršavanje najtežih krivičnih dela - rekao je Vučić i dodao da lideri opozicije na čelu sa Draganom Đilasom politizuju celokupnu priču i iznose neistine o ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

- Nije moje da se obračunavam ni sa kim, samo mi nije jasno kako Đilasa i druge nije sramota da lažu narod, da pričaju da se preko Krušika obračunavam sa Stefanovićem. Kako vas nije sramota da pričate da se radi o kriminalu, a sami tvrdite da je u pitanju politički obračun - rekao je Vučić.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović do detalja je objasnio kako funkcioniše trgovina oružjem i demantovao navode dela opozicije da Srbija oružjem snabdeva teroriste u Jemenu, kao i optužbe da je zajedno sa svojim ocem Brankom Stefanovićem, omogućio kompaniji GIM da dobije povlašćenu cenu oružja od fabrike "Krušik" u odnosu na državnu kompaniju SDPR, više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
wera

15.11.2019 11:50

Sve su to pokusaji Djilasa i njegovih sledbenika da poljuljaju stabilnost unutar SNS ali i koaliciju sa SPS!

Viki

15.11.2019 11:50

Opozicija nema pametnija posla već da smišlja razne priče besmislene.

Tina

15.11.2019 12:12

Zaista su prevrsili svaku meru!

sanja

15.11.2019 12:25

Optuzuje se neko ko najvise doprinosi napretku Srbije. Stefanovic je pokazao koliko je dobar u svom poslu.