SNS: Odsustvo ljudskosti Ðilasovih

Autor: Tanjug

Vesti

16.11.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) ocenio je danas da je paradoks da o političkom ekstremizmu i netoleranciji govore predstavnici opozicionog lidera Dragana Ðilasa koji su mesecima unazad upravo demonstrirali nasilje nad političkim neistomišljenicima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

- Podsećanja radi, upravo su Dragan Ðilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marko Bastać i ostali Ðilasovi plaćenici pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, pretili i prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS, nazivali novinarke koje im nisu po volji prostitutkama, čupali saobraćajne znakove i maltretirali radnike gradskih preduzeća - kaže se u saopštenju beogradskih naprednjaka.

Ističe se da je "svakako najmonstruoznije od svega što su pokazali da se ne libe da stavljaju plastične kese na glavu i bičuju čak i sopstvene kumove ako im se nađu na putu", a da pretnje nisu zaobišle ni sudije, tužioce, glumce i pevače, profesore i sportiste.

U saopštenju se ističe da je "odraz odsustva bilo kakve ljudskosti je današnje naslađivanje zdravstvenim problemima predsednika Srbije", koji je, kako je saopšteno, prebačen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ivana 123

16.11.2019 14:21

Djilasovci misle da nasiljem dodju na vlast. Izadjite na izbore gospodo!

Spartak

16.11.2019 14:53

Od Đilasa i njegovih partnera ništa drugo ne bi mogli ni da očekujemo,kada znamo jako dobro ko je on i šta je sve radio.

Tanja

16.11.2019 16:49

Dzaba se zlobnici raduju,predsednik je dobro!

Milos

16.11.2019 17:51

Nije hrišćanski želeti drugome zlo ali ae objasni to nekako ovim bivšim komunistima. Oni misle da cilj opravdava sredstva i bezdušnost je samo jedna od maski koju će upotrebiti ako misle da će ih dovesti bliže vlasti...