"Bio je 2 dana na aparatima": Predsednikova savetnica OTKRILA DETALJE VUČIĆEVOG HOSPITALIZOVANJA!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

17.11.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica Aleksandra Vučića progovorila o njegovom zdravstvenom stanju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Suzana Vasiljević

- Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve - rekla je Suzana Vasiljević, medijska savetnica predsednika Vučiča u emisiji Hit tvit.

- Pustite čoveka da bude bolestan u miru. Veći deo javnosti je bio zabrinut za njegovo stanje. Dobio je veliki broj poruka od svetskih državnika. Nećemo se obazirati na te negativne komentare - rekla je Suzana osvrćući se na brojne negativne komentare opozicije koji su preplavili javnost.

Ona se osvrnula i na izjave direktora televizije N1 Jugoslava Ćosića na račun bolesti predsednika Vučića i na konferenciju za novinare u Beogradu na vodi u petak, kada je jedan Ćosićev novinar na neprimeren način razgovarao sa predsednikom Srbije.

- Mislim da Jugoslava Ćosića treba da bude sramota zbog izjava, da li on na ovaj način prikriva svoju aferu ili o čemu se tu radi, stvarno ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije predsednik Vučić uvek odgovara. I u petak je odgovorio Miodragu Sovilju. Da li se njima taj odgovor svideo, to ne znam, ali znam da niko nikad nije se tako ponašao na konferenciji za novinare. Nije za Vučića problem u težini pitanja, već u načinu na koji to pitanje postavljate. Ja verujem da mladi kolega Sovilj ne razgovara na taj način sa svojim roditeljima i da će naučiti da bude dobar novinar, ali i lepo vaspitan - rekla je savetnica predsednika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
BozaB

17.11.2019 20:44

Predsednik ce se iz ovoga izvuci jos jaci i bolji!

milos

17.11.2019 21:31

Svakome ko se sladi tudjoj nesreci (opoziciji),sve ce mu se jednoga dana obiti o glavu. Predsedniku zelim brz oporavak.

Djura

17.11.2019 22:14

Predsednik ce uz Boziju pomoc, jer on dobre ljude cuva, i uz svu podrslku i ljubav koja mu stize sa raznih strana uspeti da prebrodi ovu zdravstvenu krizu i da nam se vrati jos jaci. A ovi sto se svete, pisu uzasne komentare treba da je sramota sebe samih.

M Novosel

18.11.2019 06:06

Podrška predsedniku da se što pre oporavi i da se vrati svojim redovnim aktivnostima.