Drecun o zdravstvenom stanju Vučića: Predsednik je suviše iskren, suviše je emotivan

Autor:

Vesti

18.11.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja nisam video takav sunovrat, takvo beščašće", izjavio je Molovan Drecun povodom napada na predsednika Srbije tokom prijema zbog kardio-vaskularnih problema na Vojno medicinskoj akademiji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Milovan Drecun

Drecun je tokom gostovanja na televiziji Pink dodao i to da Aleksandar Vučić vrlo emotivno doživljava sve neistine koje su upućenje njemu.

- Kada napadate prljavim, najprljavijim izjavama njegovu porodicu, onda možete da zamislite pod kolikim je on stresom. Predsednika Vučića nerviraju takve neistine jer suviše je iskren, suviše je emotivan - rekao je Drecun.

Drecun se upitao i zašto Dragana Đilasa ništa ne nervira, te on mirno posmatra napade na njega:

- Zašto Đilasa ništa ne nervira, zato što je to istina - zaključio je Drecun.

Govoreći o napisima u hrvatskim medijima povodom zdravstvenog stanja predsednika Srbije, Drecun je rekao da njih svaki uspeh Srbije boli, i dodao da to govori koliko je Aleksandar Vučić važan za Srbiju jer bi bez njega sve išlo mnogo sporije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
danijela

18.11.2019 08:19

Predsednik Aleksandar Vucic jedini radi i ostvaruje rezultate koje ce Srbija i njeni gradjani pamtiti

Miki

18.11.2019 08:22

Svaki dobar covek ima emocije i reaguje na nadrazaje spoljne sredine, vodjena je i vodi se hajka protiv njega bez razloga, sto je dovelo do ovakvog ishoda, ali sve je proslo dobro.

milica

18.11.2019 08:27

Previše obaveza i zalaganja a telo sve to treba izdržati.

Odgovori 10 0
Teodor

18.11.2019 08:35

Sada svi koji smo se brinuli za zdravlje naseg predsednika mozemo da odahnemo I pruzimo mu jos vecu podrsku u daljoj borbi za buducnost...