SNS: Šapčani jasno pokazali šta misle o Obradoviću

Autor:

Vesti

18.11.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojkotom akcije Saveza za Srbiju (SzS) građani Šapca danas su jasno i nedvomisleno pokazali šta misle o Aleksandru Obradoviću, radniku "Krušik" koji se tereti za odavanje poslovne tajne, i onome što je uradio, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a u Šapcu.

Foto: Promo foto/Tanjug
SNS



Kako se navodi, Šapčane su prošle nedelje, lider Dveri Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, pozvali da se danas u što većem broju okupe ispred šabačke Pošte i potpišu peticiju za Obradovića, ali ih je, kako kažu u SNS-u, dočekao "ladan tuš".

- Jedan bedno postavljeni štand sa troje aktivista i par radoznalih prolaznika je slika koju neće lako zaboraviti ovi kvazi lideri. Potcenili su Šapčane, koji su im još jednom pokazali šta misle o njihovoj politici i njima kao liderima - ističu u GO SNS-a.


Dodaju da je Šabac grad u kome su potpuno zamrli protesti "1 od 5 miliona" i svaki vid bilo kakve podrške aktivnostima aktuelnog gradonačelnika.

- Šapčani su gospoda, misle svojom glavom i nikada neće stati uz one koji staju pod tuđu zastavu, kao što nikada neće podržati bilo koga ko ima veze sa ljotićevskom ideologijom - poručili su u GO SNS-a i zahvalili građanima Šapca što su bojkotovali današnju akciju SzS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Milan

18.11.2019 16:54

Na izborima će se videti ko pobeđuje u Šapcu!

Dadisa7988

18.11.2019 17:21

Ko još može da podržava ljude koji su ojadili ovu državu do koske. Drago mi je da je narod konačno shvatio ko su oni i što im je podrška svakim danom sve manja.

milan

18.11.2019 17:49

Zelenovic je zavrsio karijeru gradonacelnika,zbogom i nakad vise!

Saška

18.11.2019 18:00

Opozicija narod ne može da prevari, svi vidimo kakvim se sumnjivim poslovima oni bave!