BOŠKIĆ, TI SI JEDAN ĐILASOV BASTAĆ: Jugović urnisao Obradovića

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

18.11.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je da upornost lidera Dveri Boška Obradovića da kriminalizuje MUP proizilazi iz njegove poslušnosti američkoj ambasadi.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Boško nema problem da izneveri Srbiju, ali ima problem da izneveri Metjua Palmera. Da li to znači da bi Boško Obradović pristao da lažna država Kosovo postane članica Interpola, kako bi bio podoban i veran gospodinu Palmeru - zapitao je Jugović.

On je u izjavi istakao da je Nebojša Stefanović veran Vučiću, kojeg je birao narod, a da je Boško Obradović veran Palmeru, koji nema biračko pravo u Srbiji, ali ima interes da spreči Srbiju da ima najjaču policiju i najjaču vojsku na Balkanu.

- Nesumnjivo je da je Boško Obradović opsednut policajcem koji je hapsio brata Đilasove partnerke sa dva kilograma kokaina kod sebe. Ova činjenica najbolje opisuje Boška Obradovića, još jednog Đilasovog Bastaća koji na žalost potiče iz predivnog Čačka u kome na sreću svih Čačana više nema nikakvu podršku - zaključio je Jugović.

Obradović je ranije danas na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije pitao da li postoji odeljenje za posebne akcije koje se bavi tajnim prisluškivanjem opozicije i medija i naveo da je koristeći javna ovlašćenja kao narodni poslanik uputio dopise MUP-u da mu se omogući nadzor nad zakonitošću primene specijalnih metoda prisluškivanja i praćenja u svim službama Uprave kriminalističke policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading