Igor Jurić: Čovek koji nam je pretio radi sa decom

Autor:

Vesti

20.11.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je krajem oktobra uputio monstruozne pretnje smrću Igoru Juriću i njegovoj ćerki radi sa decom koja boluju od autizma! M. M. (31) iz Beograda, zahvaljujući brzoj reakciji Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapšen je 23. oktobra zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti porodici Jurić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Igor Jurić

On je tada osumnjičen da je preko Fejsbuka uputio Juriću i njegovoj ćerki preteće poruke. Međutim, Tijanin tata je juče bio na saslušanju kod tužioca za visokotehnološki kriminal povodom ovog slučaja, gde je saznao informaciju koja ga je skandalizovala.

- Danas sam sa pravnim zastupnikom fondacije Majom Atanasković bio na saslušanju kod tužioca za VTK. Saznajemo od advokata optuženog da čovek koji je pretio smrću mojoj porodici i meni radi sa decom koja boluju od autizma i drugih bolesti. Toliko - napisao je Tviteru Igor Jurić.

Jurić: On radi sa mališanima koja boluju od autizma i drugih bolesti. Toliko!

Njegovi pratioci su vrlo burno odreagovali na ovu objavu, te su neki komentarisali da su česti nasilnici kojima humanitarni rad služi da prikriju svoju pravu prirodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
komsija

20.11.2019 08:15

Igor Juric, moralni covek koji je ukrao ni manje i ni vise 20000 litara nafte iz bivse firme pa je za to krivicno delo osudjen!

miljko

20.11.2019 11:13

@komsija - Pored takvog komšije ne trebaju mu neprijatelji.