ŠIPTARI NAČISTO GUBE KONTROLU! Samoopredeljenje: Vučić nepoželjan u Albaniji

Autor:

Vesti

25.11.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Pokreta Samoopredeljenja u Albaniji saopštio je da je najavljeni mirni građanski marš 28. novembra uznemirio pristalice ideje o „mini-Šengenu“ i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nepoželjna osoba u Albaniji, prenosi Koha.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić
Taj Centar navodi da "nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio ovoj javnoj aktivnosti" i pita zašto bi njemu smetala miroljubiva aktivnost koja zahteva,kako se navodi, između ostalog, od zvanične Tirane primenu sporazuma koje je sklopila sa zvaničnom Prištinom. - Vučić ne može da se meša u unutrašnje stvari Albanije i nema pravo da govori u ime Albanije i Albanaca - navodi Centar i poručuje da je "za Albaniju i sve njene građane Kosovo nezavisno i suvereno", te dodaje da se formulama poput ''mini-šengena'' ne može izbeći priznavanje Kosova.

Za Dan Zastave 28. novembra u Tirani marširamo prema spomeniku „Adema Jašarija“ da objasinemo stavove za dalju nacionalnu integraciju koja vodi ka ujedinjenju, poručuju iz Samoopredeljenja u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mario

25.11.2019 18:40

Kad bi se oni nesto pitali...

Petar986

25.11.2019 19:01

Ociglendo je da su nacisto pogubljeni.

Mia

25.11.2019 19:21

Oni su izgubili i kontrolu i kompas!