Odlične vesti za bračne parove: Vučić otrkio koliko će biti država pomoći mladima

Autor: Republika

Vesti

25.11.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je gostujući u "Ćirilici" na TV Hepi da će Srbija doneti Nacionalni investicioni plan kako bi se pomoglo mladim bračnim parovima u Srbiji.

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Vučić

- U nacionalnom investicionom planu posebno ćemo da se bavimo natalitetom i mladim bračnim parovima. Želim posebno da se posvetim mladim ljudima koji ne vide perspektivu ovde. U prvoj fazi za 30 hiljada bračnih parova planiramo da ponudimo apartmane na nekim dobrim lokacijama, i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kruševcu, svim gradovima Srbije. Reći ćemo: Evo, 400 evra je kvadrat, mi ćemo da pomognemo sa delom tog kredita, a vi platite ostalo - rekao je Vučić uz napomenu da nas tek očekuje povećanje plata i penzija - naveo je šef države.

Kada je reč o ostalim ekonomskim parametrima, Vučić je otkrio da će "naše medicinske sestre i zubni tehničari" imati 37 odsto veću platu od pre smanjenja.

- To vam pokazuje kada sistem uredite da možete da napravite čudo. Te rezultate ne možete da izbrišete. To radim zbog domaćice u Babušnici i domaćina u Ljuboviji i Bajinoj Bašti - ponosno je objavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marko

25.11.2019 21:37

Velika pomoć države mladim bračnim parovima u kupvini stanova .

Tina

25.11.2019 22:42

Mladim bračnim parovima svaka pomoc dobro dodje.

Nikoletka

26.11.2019 05:49

Mladi ce pod nasim nebom stvarati svoju oazu stvarnosti.

ivica

26.11.2019 05:56

Drzava ce uciniti sve sto je potrebno kako bi mladi imali uslove za bolji zivot