Vučić: Samo dva mafijaška ubistva u BG od početka godine

Autor: Tanjug

Vesti

25.11.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo dva mafijaška ubistva su se dogodila u Beogradu od početka godine", izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodajući da to skoro niko neće priznati, jer su ljudi navikli na "mantre" i misle da je taj broj mnogo veći, kao i da je sve loše u mnogim oblastima, iako podaci govore suprotno.

RepublikaFoto: Republika
Marić i Vučić

Vučić je gostujući na Hepiju napomenuo da je Beograd jedan od najvećih gradova u Evropi i da su se ipak od 1. januara do 25. novembra dogodila samo dva ubistva, jedno u slučaju Čaba Dera i drugo kada je ubijen Ljubomir Marković.

- U kome gradu u Evropi imate manji broj ubistava u tako velikom gradu kao što je Beograd, kada je to bilo", zapitao je Vučić i dodao da će retko ko to priznati jer kod nas postoji "mantra" - da je sve loše.


Vučić, takođe, kaže da je isto kada je reč o cenama nekog proizvoda ili kada je reč o struji, koja je kod nas jeftinija nego u Severnoj Makedoniji i čak pet puta jeftinija nego u Nemačkoj ili sedam puta niža nego u Danskoj.

- Naučili smo na mantre, a u stvari ne znamo šta se desava - dodao je Vučić.


Kaže da i pored velikog smanjenja broja ubistava u Beogradu želi da se taj broj svede na nulu odnosno da ih uopšte ne bude.

Takođe, napomenuo je da je u glavnom gradu jedne zemlje u regionu broj ubistava čak 12 puta veći nego u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
miki

25.11.2019 21:51

ovako mali broj ubistva u Beogradu ukazuje na to da policija odgovorno i savesno radi svoj posao.

Dejan

25.11.2019 22:29

Ministarstvo u unutrašnjih poslova odgovorno radi svoj posao.

Sanja

26.11.2019 06:10

Kriminal i korupcija ce se iskoreniti

Vesna

26.11.2019 07:06

Ovo je odličan pokazatelj koliko se radi na sigurnosti zemlje i građana, koji je kvalitet rada naše policije i ostalih jedinica odbrane i sve ovo je za veliku pohvalu.