Vučić uputio saučešće porodicama poginulih u Albaniji

Autor: Republika

Vesti

26.11.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće premijeru Republike Albanije Iliru Meti, predsedniku Ediju Rami i porodicama poginulih u jakom zemljotresu koji je jutros pogodio tu zemlju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Saučešće predsedniku i premijeru Republike Albanije Iliru Meti i @ediramaal povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju. Sa tugom gledamo slike razaranja u Draču i drugim mestima u Albaniji. Porodicama poginulih upućujem iskreno saučešće - napisao je Vučić na Tviteru.

Podsećamo, albansko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je u snažnom zemljotresu jačine 6,4 stepena, koji je rano jutros pogodio Albaniju, poginulo najmanje šest osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
vlado

26.11.2019 09:16

Srbija je uvek spremna da pomogne

Ana

26.11.2019 09:25

Predsednik Srbije je ponudio pomoć Ediju Rami zbog zemljotresa koji je zadesio Albaniju i izrazio saučešće, što pokazuje kakav je on čovek i da sa svima želi dobre i korektne odnose.

Bojan

26.11.2019 09:28

Albaniju je zadesio razorni zemljotres i odneo mnoge živote. Svim nastradalim, njihovim porodicama, iskreno saučešće.

Una

26.11.2019 09:30

Primite nase saucesce.