OLOŠ SANJA DA ĆE VUČIĆA NEKO DA UBIJE! Vulin bez dlake na jeziku: Naslovnica NIN je slika bolesne mržnje i poziv na likvidaciju predsednika!

Autor: Tanjug

Vesti

27.11.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je fotografija sa naslovne strane sutrašnjeg NIN-a "slika bolesne mržnje" i poziv na likvidaciju predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Ološ sanja da Vučića nešto ili neko ubije - poručuje ministar Vulin i dodaje:

- Naslovna strana NIN-a, naručena od Dragana Ðilasa, nije ni novinarstvo ni slobodno izražavanje. Nije važno ni ko je slikao, ni kada, važna je mržnja i pretnja sa naslovne strane NIN-a. To je terapijska slika bolesne mržnje. Ne očekujem da se bilo ko od novinarskih udruženja, poverenika, reportera bez granica oglasi i osudi otvoreni poziv na likvidaciju predsednika Vučića - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišuci naslovnu stranu najnovijeg broja nedeljnika NIN.

Ministar odbrane je dodao da nikome od zaštitnika ljudskih prava neće biti važno kako se oseća Vučić pred snajperom ili njegova porodica.

- Mržnja prema Vučiću je dozvoljena a svaki glas ili reakcija koja osudi ološ bice napadnuta i prikazana kao pritisak. Na žalost, u Srbiji se na naslovnim stranama nekažnjeno poziva svaki psihopata da stane iza snajpera i to nikome nije važno. Dokle god bude tako, ja ću našeg predsednika, i svog druga, čuvati i sačuvati a ološ neka mašta, neće mu se ostvariti - izjavio je ministar Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Mirjana

27.11.2019 17:37

Mogu samo da sanjaju olosi, ne damo mi naseg predsednika.

Lazar

27.11.2019 17:44

Ovaj danasnji naslov je za svaki vid javne osude, jer poziva na nasilje i vandalizam, sto je svojstveno jedno celnicima opozicije!

jk

27.11.2019 17:45

Ovakva naslovna fotografija dnevnih novina poziva na nasilje i bunt.

Mirko

27.11.2019 17:47

Naslovna stranica NIN-a sve granice normalnog novinarstva. To je poziv na linč i izraz ogromne mržnje.