Andrej Vučić dobija podršku od SNS-a: Kreće kontra-udar na izmišljene afere

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.11.2019

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić izrazio je danas podršku Andreju Vučiću, bratu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u nameri da krivično goni sve predstavnike opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), koji su juče, kako je istakao, lažno informisali javnost i doveli ga u vezu sa ilegalnom plantažom marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

- Po ko zna koji put svedoci smo gnusnih laži koje u javnost iznose Dragan Ðilas i potpredsednik Jeremićeve stranke Miroslav Aleksić, i ovom prilikom apelujem na nadležne institucije da preduzmu sve potrebne mere kako bi se jednom za svagda stalo na put pozivima na linč, haos i destabilizaciju Srbije - naveo je Jovičić u saopštenju za javnost.

On je istakao da je sada potpuno jasna namera i cilj opozicije da po svaku cenu sruši Aleksandra Vučića i da budžet Republike Srbije, koji je on teškom mukom spasao od bankrota, podeli među sobom kao partijski plen.

- Predsednika Vučića nećete oslabiti i sprečiti da svakim danom Srbija bude jača, stabilnija, cenjenija u svetu, jer on ima podršku ogromne većine građana koji mu veruju i podržavaju ga, zato poručujem Vam da prestanete da se bavite lažima, podmetanjima i pretnjama. Vaše laži i navodne afere koje svakoga dana proizvodite, neće Vam nikako pomoći, jer građanima i javnosti Srbije jasno je da je sve to zajedno sa bojkotom izbora paravan za debakl koji bi doživeli ako izađete na izbore - naveo je Jovičić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Andrej Vučić

On je ocenio da "Dragan Ðilas i njegovi emisari nemaju program niti političku ideju, njihova politička platforma su spinovi i napadi na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i da je zaista krajnje vreme da zbog toga snose odgovornost", i pozvao da nadležne instutucije da hitno tome stanu na put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Miki

30.11.2019 09:09

Opozicija zbog patoloske mrznje prema predsedniku Vucicu, spremna je na sve , cak i da izmislja nepostojece afere i svojim lazima ugrozava pripadnike porodice Vucic.

Mrvica

30.11.2019 09:12

Sve to mora dobiti sudski epilog. Strašno je šta je neko sebi u opoziciji dao za pravo da radi.

olja

30.11.2019 09:25

Kreatorima ovih izmišljenih afera se treba stati na put!

Natasa

30.11.2019 10:48

Opozicija treba da odgovara za svoje sramne postupke!